avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună, întâmpin probleme la serviciu care mă ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună, întâmpin probleme la serviciu care mă afectează psihic ...

Bună,

Sunt Cristina și întâmpin probleme la servici care mă afectează psihic.( am coșmaruri noaptea nu mai am liniște etc).

Ce ar trebui să fac când mă simt stresata atat cu mail-uri cât si verbal de șefa ierarhică?

Mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 8 Martie 2023
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Lumyna , utilizator 13:37, 11 Martie 2023

Manuela Rășină a scris:

Ar trebui să aveți o discuție (preferabil în scris) cu ea în care să îi spuneți ce impact au asupra dvs., atât ca angajat cât și pe plan personal, reproșurile nefondate și refuzul de a vă ajuta când aveți nevoie. Fără o încercare de rezolvare întâi la nivelul dvs. nu e tocmai în regulă să mergeți la angajator. Poate lucrurile se vor schimba dacă vă faceți curaj să îi explicați lucrurile astea.

Am încercat dar fără rezultat dar voi mai face o încercare săptămâna viitoare și atunci într-o ședință împreună cu cele două șefe și cu mine să vedem dacă se rezolvă ceva.

Mulțumesc!
Succes, ținem pumnii :)
Buna ziua! se cheama hartuire iar emailurile de care vorbiti sunt probe concludente. Adresati-va unui avocat care va va invata ce trebuie sa faceti. In prima faza e bine sa luati legatura cu conducerea unitatii si cu departamentul de resurse umane, depuneti in scris un memoriu la registratura institutiei (pastrati o copie) in care explicati ce vi se intampla si atasati acele emailuri sau orice probe din care sa rezulte hartuirea. Este posibil ca situatia sa se rezolve la nivelul institutiei cu un avertisment sau o sanctionare a persoanei de care spuneti ca va streseaza. Incercati s-o inregistrati, solicitati sprijinul colegilor, e bine sa fie cineva de fata cand dv sunteti agresata verbal de acea persoana. Daca nu rezolvati, cu toate probele de mai sus adresati-va unui avocat si mergeti in instanta.

Cristina-Paula Radu a scris:

Bună,

Sunt Cristina și întâmpin probleme la servici care mă afectează psihic.( am coșmaruri noaptea nu mai am liniște etc).

Ce ar trebui să fac când mă simt stresata atat cu mail-uri cât si verbal de șefa ierarhică?

Mulțumesc!

Buna ziua!
Săptămâna aceasta am lucrat de acasă în telemuncă iar săptămâna viitoare voi fi la birou atunci va fi și ea (sau cel putin asa am înțeles că o va chema pentru probleme de serviciu). Eu cu ea suntem pe ture diferite și nu ne întâlnim decat la anumite ședințe de departament sau daca ajung eu la birou pentru diferite probleme de rezolvat. Am promisiunea de la șefa superioară că vom discuta pe această temă săptămâna viitoare dar ceva îmi spune că nu se va rezolva și atunci voi urma pasii care mi-ati enumerat: voi face o plângere scrisă la resurse umane și vedem ce se va întâmpla.
Voi reveni cu noutăți săptămâna viitoare, mulțumesc tuturor pentru sfaturi!

Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Martie 2023
uitati-va pe aceste informatii: [ link extern ]

Ultima modificare: Luni, 13 Martie 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violarea corespondentei Katiusha Katiusha Ma poate ajuta cineva cu un punct de vedere? Sunt angajata intr-o firma de aprox 1 an, am un laptop de serviciu si evident un mail de serviciu cu o parola ... (vezi toată discuția)
Hartuire la locul de munca dupa o luna de la angajare mel_tds mel_tds Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns / un sfat . M-am angajat acum o luna la o firma , am semnat si contractul de munca , care este inregistrat la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am informat angajatorul ca sunt insarcinata si la ... NSteph NSteph Buna ziua, Am informat angajatorul ca sunt insarcinata si la cateva zile de la anunt mi s-a trimis de la HR o informare de la medicina si protecția ... (vezi toată discuția)