avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxa timbru
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxa timbru

Buna ziua

Sunt parte intr-un proces unde sora mea a fost obligata de catre instanta sa achite o taxa de timbru.La dosar a fost depusa o cerere impreuna cu o chitanta pe numele surorii mele care atesta faptul ca a fost platita acea taxa.Insa cererea scrisa nu este facuta de catre ea ci de catre avocata fratelui meu care nu are contract de reprezentare si cu sora.Este ok ca avocata partii adverse sa poata depune cerereri in numele altei parti fara a avea imputernicire?
Pot solicita sa nu se tina cont de acea chitanta avand in vedere ca nu a fost depusa de catre cea care a facut plata?

Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 9 Martie 2023
erhabe, utilizator
Cel mai recent răspuns: erhabe , utilizator 23:54, 10 Martie 2023
Puteți sa solicitați tot ce doriți dvs nu va influenta continuarea procesului..Sora poate spune ca își însușește adresa prin care a fost depusa ,nu contează cine a depus ci doar faptul ca partea respectiva și a a îndeplinit obligația.
Ultima modificare: Joi, 9 Martie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Adica in situatia in care avocata uneia din parti face cererea de depunere la dosar in numele altei parti pe care nu o reprezinta, semneaza in numele acesteia, este ok din punct de vedere legal?!!!

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Puteți sa solicitați tot ce doriți dvs nu va influenta continuarea procesului..Sora poate spune ca își însușește adresa prin care a fost depusa ,nu contează cine a depus ci doar faptul ca partea respectiva și a a îndeplinit obligația.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata penalitatilor rebecaa rebecaa [qBuna ziua Am avut un SRL , i am incetat activitatea ,dar am ramas cu un debit de achitat( o factura din 2007).Anul acesta am platit debitul dar firma ... (vezi toată discuția)
Divort in instanta Laura_89 Laura_89 Buna seara. Imi cer scuze pentru deranj. Am inaintat proces de divort. Avocatul meu a trimis in decembrie 2017 cerere de divort pe email (atasament word). ... (vezi toată discuția)
Cererea de chemare in judecata fara numele prenumele sediu ... bodisin bodisin Cererea/. de chemare in judecata fara numele prenumele sediu profesional al avocatului care semneaza cererea reclamantilor ,fara pretuirea obiectului ... (vezi toată discuția)