avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reprezentare în instanță împotriva asociației de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reprezentare în instanță împotriva asociației de proprietari. Bună seara. În blocul în care locuiesc sunt mai multe probleme ...

Bună seara. În blocul în care locuiesc sunt mai multe probleme și relativ complicate. Situația a escaladat în ultimele luni și deși am solicitat sprijin de la primărie ca autoritate de control nu am reușit sa găsesc rezolvarea. De aceea consider ca ultima soluție este instanța de judecată și va2 rog dacă este posibil să mă ajute unul dintre dumneavoastră cu reprezentarea și consiliere juridică. Am sa prezint situația dacă ma contactați la adresa de e-mail și stabilim varianta optimă. Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: cico2cico , utilizator 09:59, 10 Martie 2023
Am înțeles părerea dumneavoastră de prima dată.
Poate alții care citesc consideră că merită să mă contacteze.
Reclama nu este acceptată dar nici antireclama nu este.
Am expus problema dacă nu răspunde nimeni am să caut altă variantă.
Vă mulțumesc dar nu mai insistați cu nu credeți.

latka a scris:

Nu va garanteaza nimeni cistigul in instanta, prin urmare nu cred ca veti fi cautat. In astfel de cazuri clientul isi alege avocatul, dupa ce criterii doreste. Lista ati vazut-o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fond de rulment CojocaruIon CojocaruIon Am achitat numerar cu chitanta nr 1624/ 31.10.2002 suma de 788.286 lei C/V reprezentand Fond Rulment la As. Proprietari nr... Campina. Suma a fost trecuta in ... (vezi toată discuția)
Presedintele refuza sa stampileze listele de intretinere liliana_balan liliana_balan Ma confrunt cu urmatoarea problema: Presedintele Asociatiei de proprietari refuza de fiecare sa semneze si sa stampileze listele de intretinere, invocand fel ... (vezi toată discuția)
Contul bancar al asociatiei de proprietari alb2011 alb2011 Buna ziua, 1. Fac parte dintr-o asociatie de proprietari alcatuita din 6 familii, din care 1 presedinte (care a preluat atributiile fostului administrator) ... (vezi toată discuția)