avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am onoarea sa va salut . Am si eu o intrebare . In ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am onoarea sa va salut . Am si eu o intrebare . In cazul in care ...

Am onoarea sa va salut .
Am si eu o intrebare . In cazul in care Romania intra in razboi o persoana care este declarata apt limitat pe timp de pace si razboi grad de invaliditate 40%.. poate fi trimisa in razboi in afara granitelor tarii ?
Cel mai recent răspuns: unPompier , utilizator 08:53, 10 Martie 2023
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pe campul de lupta , nu ... dar i se pot da sarcini administrative .
Spune undeva in vre-o lege acest lucru ? Ma scuzati ca va intreb .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna sa fii apt limitat? ancaciocodeica ancaciocodeica Buna ziua! Intrebarea mea este legata de cazul unui cunoscut al meu care este jandarm. In urma spitalizarii si tratamentului de TBC (aceasta boala a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua și la multi ani ! am o întrebare. am un stagiu de ... Cristea Daniel Cristea Daniel Buna ziua și La Multi Ani ! Am o întrebare. Am un stagiu de 18 ani in campul muncii,după revoluție în 1990 am fost dați afară din campul muncii prin ... (vezi toată discuția)
Legea 443/2006 - plecat temporar clmbv clmbv buna ziua, in contextul legii 443/2006 \"cetățenii încorporabili cu domiciliul în România, plecați temporar în afara granițelor\" doresc sa ... (vezi toată discuția)