avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Buna ziua,sunt angajata noua in domeniul SSM/SU..Si as ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Buna ziua,sunt angajata noua in domeniul SSM/SU..Si as avea cateva ...

Buna ziua,sunt angajata noua in domeniul SSM/SU..Si as avea cateva intrebari legate de semnaturi.Eu am cursul de inspector SSM si cadru tehnic PSI.La instruirea periodica la SSM cine a efectuat instruirea si cine o verifica ?Iar la instruirea periodica SU cine semneaza la cel care a instruit ?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Catal!naa1998 , utilizator 16:24, 10 Martie 2023
Pentru psi-su gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
si aici: [ link extern ]
Sustineti ca ati urmat un curs ssm si altul pentru cadru tehnic psi. In mod normal ar trebui sa cunoasteti ceea ce intrebati sau si mai bine, sa cititi cu atentie legislatia.
Da..m-am pregatit cat am putut si m-am informat,si am citit legile..dar teoria e una ,practica e alta..si voiam sa stiu niste raspunsuri sigure,sa ma asigur ca se semneaza cum trebuie..multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, cadrul tehnic psi poate efectua instruirea introductiv-generala, ... Pedrosi Pedrosi Buna ziua, Cadrul tehnic PSI poate efectua instruirea introductiv-generala, la locul de munca si periodica daca este reglementat printro decizie interna?Are ... (vezi toată discuția)
Situatii de urgenta mummy mummy Sunt desemnata prin decizie lucrator desemnat ssm la o institutie publica ce are un numar de peste 150 de angajati.Mentionez ca am cursuri de specialitate in ... (vezi toată discuția)
Completare fișe ssm, psi legissmsu legissmsu Buna seara, data admiterii la lucru in fisa SSM coincide cu cea din Fisa de PSI sau este ultima data de la ILM -ul din fisa SSM? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)