avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua,Sunt data în instanta pentru părăsire de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua,Sunt data în instanta pentru părăsire de domiciliu,dar ...

Bună ziua,Sunt data în instanta pentru părăsire de domiciliu,dar totuși noi am fost la notar si am cererea,ce se întâmplă totuși ca el nu a dorit sa retragă dosarul din instanță?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 14:17, 13 Martie 2023
Nu se întâmplă nimic rău. Depuneți la dosar copie xerox autentificata cu documentul încheiat la notar. Instanța se va pronunța.
Am înțeles,dar dacă nu ma duc deloc la instanta? Adică sa nu bag în seama ca am primit plicul...se poate întâmpla ceva ?
Eu zic ca nimic, sunteti/erati sotia dumnealui, nu sclava, ... pentru a nu avea dreptul sa parasiti domiciliul...
Vremurile acelea au apus demult...
Libertatea de deplasare, de a locui unde vrei si cu cine este garantata de Constitutie si nimeni nu te poate retine undeva daca nu ai incalcat vreo lege si este arestat la domiciliu...

Aveti copii impreuna?
Ultima modificare: Vineri, 10 Martie 2023
Ionut.ion, utilizator
Nu avem copii,ideea este ca el a fost de acord sa facem divorț la notar,la notar se pronunta abia pe 3.04, doar ca el mi- a făcut chemare în instanta de l finalul lui februarie,iar pe plc scrie ceva termen de prezentare 25 de zile
Cum a spus si domnul mai sus, depuneti in instanta ce ati primit de la notar, va prezentati in instanta in data de... si asteptati decizia.

Alte discuții în legătură

Citatie pentru divort radu69 radu69 In urma cu patru ani fiecare cu munca lui ne cam indepartam unul de celalalt, ma simteam neglijat si am ajuns sa parasesc domiciliul conjugal.Dupa doua luni ... (vezi toată discuția)
Cerere reconventionala C.POP C.POP Am fost chemat in judecata de sotie(divort) la domiciliul parintilor ei unde locuieste flotant, invocand ca am locuit impreuna acolo,iar eu am parasit ... (vezi toată discuția)
Divort fara partaj la judecatorie geodoinel geodoinel buna ziua,am fost insurat iar dupa 7 luni de casnicie,fosta sotie s-a intors la vechile obiceiuri nu tocmai ortodoxe si am cazut de comun acord sa divortam,am ... (vezi toată discuția)