avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Un executor judecătoresc decedat prin moarte subitã ...
Discuție deschisă în Executare silită

Un executor judecătoresc decedat prin moarte subitã în 2015, ...

Un executor judecătoresc decedat prin moarte subitã în 2015, îmi pune poprire de 474,50 lei lunar din indemnizația de creștere a copilului, de 1 an si 4 luni, inclusiv luna aceasta mi-a pus. Cum aș putea să îmi recupereze banii din acel cont, dacã executorul e decedat de 8 ani? Și cum fac să nu imi mai punã lunar poprire executorul decedat? Un alt executor îmi pune tot poprire de 474,50 lei. Este legal să mi se ia din indemnizația de 1314 lei, suma de 949 lei. Vã mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Marya Symona , utilizator 20:58, 13 Martie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este necesar sa verificati documentele din dosarele de executare silita ,sa verificati cine a preluat arhiva executorului decedat
Scrie pe net cine a preluat dosarul meu, am fost la biroul acela și mi-au spus că nu ei au preluat dosarul meu.

ynocentta a scris:

Este necesar sa verificati documentele din dosarele de executare silita ,sa verificati cine a preluat arhiva executorului decedat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua as dori sa semnalez o situatie legata de un dosar executare ... Mirela42 Mirela42 buna ziua As dori sa semnalez o situatie legata de un dosar executare pe numele fratelui meu. Acesta a primit o instiintare de executare silita preluat de un ... (vezi toată discuția)
Solutii pentru a scapa de executarea silita a creditelor Nata88 Nata88 Buna ziua, Un angajat are propripe pe o parte din salariu, ca urmare a executarii silite pentru un credit de 3100 lei nerambursat. Astazi societatea a primit ... (vezi toată discuția)
Există o rezolvare ? tcdcostinel tcdcostinel Am avut în anul 2008 un credit la Millenium Bank ,la care am primit și un card de cumpărături. Din 2010 până în aprilie 2013 am avut poprire , reușind ... (vezi toată discuția)