avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua ce acte trebuie să prezint pentru o viza ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua ce acte trebuie să prezint pentru o viza flotant, ...

Bună ziua ce acte trebuie să prezint pentru o viza flotant, menționez că adresa la care locuiesc în prezent se află pe numele nepotului meu care se află plecat din tara și nu poate veni personal să-mi facă viza flotant întrebarea este ce acte trebuie să îmi trimită pentru a putea face viza flotant, vă mulțumesc mult o zi bună!!
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 10:29, 15 Martie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa prezentati actul de proprietate al imobilului si declaratia nepotului ca este de acord sa va stabiliti resedinta in imobilul sau. Daca este in strainatate , declaratie se poate da la misiunile diplomatice ale Romaniei din statul in care se afla.

Si actul de proprietate si declaratia trebuie prezentate in original !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza flotant bogdy29 bogdy29 Buna ziua! Daca o persoana care sta in chirie doreste sa obtina viza de flotant, am vazut ca-i trebuie pe langa diferite acte , actul de identitate + ... (vezi toată discuția)
Domnule avocat dacă proprietarul care trebuie să mă ia în ... Puscoi Anghel Puscoi Anghel Domnule avocat dacă proprietarul care trebuie să mă ia în spațiu viza flotant nu se află în țară, cum se procedează să pot face viza de flotant sau ... (vezi toată discuția)
Va rog să-mi trimiteți și mie ce acte trebuie pentru viza ... Puscoi Anghel Puscoi Anghel Va rog să-mi trimiteți și mie ce acte trebuie pentru viza flotant menționez că proprietarul nu se află în țară iar eu locuiesc în prezent în casa ... (vezi toată discuția)