Buna ziua , m-ati putea lamuri va rog in legatura cu o citatie de la diicot? In citatia respectiva sunte chemat in calitate de martor intr-un dosar de trafic de droguri de risc , fara drept din anul 2017 . Sincer sa fiu , nu mai tin minte cine ar putea fi facut aceasta chestie acum 6 ani , ideea este ca eu sunt curat. Problema reala este ca eu sunt plecat de aproximativ un an de zile din tara , nu am cum sa imi las serviciul pentru a ajunge in termen de 2 zile de la sosirea citatiei pentru a oferi declaratii. Ce se poate face?
Citatia a fost primita de catre parinti mei care sunt in tara chiar astazi , mi-au trimis-o electronic, am incercat sa sun la birou dar se terminase programul de lucru si mi s-a spus sa revin maine dimineata . Imediat dupa apel , am trimis un email pe adresa biroului cum ca nu pot ajunge in tara intr-un timp asa de scurt , chiar deloc pentru ca am un loc de munca pe care nu il pot lasa . Email-ul a fost salvat .
Incercati sa apelati la avocat ca sa vada daca poate rezolva problema sau cum o poate rezolva.
Daca nu procedati asa riscati sa complicati situatia.
Avocatul o sa va poata informa dupa ce se va lamuri cu privire la situatia DIICOT.
Pare ca din martor urmeaza sa deveniti suspect.
Este posibil sa fiti pus sub acuzare.
Citatie diicot
feel4rap
Am primit o citatie de la DIICOT Ploiesti in data de 6.04.2016 si ca trebuia sa ma prezint pe 12.04.2016, eu sunt plecat din tara si astazi 18.04.2016 am aflat ... (vezi toată discuția)