avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Abonament pe persoana juridica pentru servicii TV si ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Abonament pe persoana juridica pentru servicii TV si de internet. ...

Abonament pe persoana juridica pentru servicii TV si de internet. Datorita calitatii serviciilor livrate pentruTV, beneficiarul doreste renuntarea la acest serviciu. Furnizorul forteaza tot sau nimic, cerand o taxa de reziliere. Nu se mai platesc serviciile. Dupa un timp furnizorul intrerupe furnizarea serviciilor, dar le factureaza in continuare, adaugand si penalitati la facturile emise pentru servicii nelivrate.
Cum trebuie sa abordeze problema beneficiarul si ce cai de atac are, avand in vedre ca ANPC nu se baga intre persoane juridice, ba chiar este de partea furnizorului?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 07:42, 14 Martie 2023
daca problema nu se poate rezolva amiabil, sigura cale este instanta. ANPC nu are competenta
Ultima modificare: Marți, 14 Martie 2023
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract furnizor de internet vlucian vlucian Buna ziua. As dori sa stiu daca am dreptate in urmatoarea speta: - se da un cetatean, numit in continuare client, cu abonament la un furnizor mare de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract cablu tv si mentinere contract internet mateias mateias Buna seara, Am incheiat 2 contracte diferite cu acelasi furnizor, unul pentru furnizarea serviciilor de cablu TV si cel de al doilea pentru furnizarea ... (vezi toată discuția)
Pot rezilia un contract inainte de incheierea perioadei contractuale fara sa platesc in plus? Andrea31 Andrea31 Buna ziua! Anul trecut in 21 septembrie am incheiat telefonic un contract de furnizare servicii de comunicatii electronice (internet +cablu tv).Durata ... (vezi toată discuția)