avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda Legea 50/1991
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda Legea 50/1991

Buna ziua, Am fost amendat si măsura complementară de a intra în legalitate pentru construirea unei anexe. Am teren curti constructii intabulat dar am lasat de azi pe maine sa rezolv cu autorizatia pana am luat amenda(corect). Am termen de 3 luni pentru intrarea in legalitate. Intrebarea este : Cum se stabileste acest termen legal , unde este prevazut??Este un termen minim si unul maxim?? Multumesc anticipat!!
Cel mai recent răspuns: mihaita10 , utilizator 08:29, 15 Martie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc mult pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am fost amendat si măsura complementară de a intra ... mihaita10 mihaita10 Buna ziua, Am fost amendat si măsura complementară de a intra în legalitate pentru construirea unei anexe. Am teren curti constructii intabulat dar am ... (vezi toată discuția)
Plata impozit cladire fara autorizatie de constructie gos_ gos_ Buna ziua Am construit o casa pe un teren care a fost parcelat in mai multe loturi si care nu are nici in momentul acesta autorizatie de constructie si nici ... (vezi toată discuția)
Cum poate intra in legalitate o constructie de cativa ani facuta fara autorizatie? ContSters284640 ContSters284640 buna ziua, daca poate cineva sa imi raspunda la o intrebare, parintii mei sunt mostenitorii casei bunicii mele,aceasta a construit langa casa alte doua camere ... (vezi toată discuția)