avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Înainte de a muri, mama a vândut o bucată de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Înainte de a muri, mama a vândut o bucată de pământ care ...

Înainte de a muri, mama a vândut o bucată de pământ care era pe numele ei propriu , dar mi-a dat mie banii. Intrebare: aceasta bucata de pământ sau banii luați pe ea , mai intra in masa succesorală,? Ceilalți frați vor sa facem succesiunea după decesul mamei. Mulțumesc pentru răspunsul dvs
Cel mai recent răspuns: leu12 , utilizator 13:08, 14 Martie 2023
nu mai intra
Bună ziua! Dacă a vândut cu contract de vânzare nu mai intră în masa succesorală, dacă a vândut cu promisiune de vânzare atunci face parte din masa succesorală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate sa vanda tata casa fara succesiune facuta? SararoiuL SararoiuL Buna ziua, 1 - Mama a a murit acum 4 ani; eu,fratele meu si tata nu am facut succesiune. Acum tata ar vrea sa vanda casa. Poate sa faca asta fara stirea ... (vezi toată discuția)
Teren ContSters289205 ContSters289205 Buna ziua,se dau urmatoarele date Suntem 4 frati si o parcela de pamant cu mama fiind propietara.Doi din fratii mei au convins`o pe mama sa semneze dandu`le ... (vezi toată discuția)
Rezerva testamentara 2014Elena 2014Elena Bunicul meu a facut testament si a lasat cea mai mare parte din mostenire casa, pamant la copii , fara tatal meu Bunica mea nu apare in testament -e decedata ... (vezi toată discuția)