avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua,fratele meu e singurul care nu are centrala ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua,fratele meu e singurul care nu are centrala si I sa ...

Buna ziua,fratele meu e singurul care nu are centrala si I sa pus suma de 400 de lei la intretinere desi el nu a dat pe acasa de 2 luni ,se face un abuz,toate pierderile I se baga lui .Ce poate face ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:28, 16 Martie 2023
Pentru completa si corecta dv informare studiati disp l nr 196/2018
Fratele dv a informat oficial asociatia de proprietari de faptul ca urmeaza ca apartamentul sa nu fie locuit in urmatoarea perioada,astfel incat sa fie consemnate O persoane in evidenta de calcul cote lunare de intretinere?
Intretinerea lunara se realizeaza pe numar persoane , cota indiviza si parti comune
Apartamentul unde locuieste fratele dv este dotat cu aparate individuale contorizat consum utilitati?
Fratele dv are dreptul legal sa conteste valoarea impusa in lista lunara de intretinere si sa solicite clarificari asupra naturii sumelor impuse
Presedintele de asociatie are obligatia legala sa raspunda la contestatie in termen de 10 zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ceva timp locuiesc in strainatate. in apartament nu locuieste ... Fiodaliso Fiodaliso De ceva timp locuiesc in strainatate. In apartament nu locuieste nimeni dar , in fiecare luna mi se pune pierderi de apa recé..Intrebarea este :este legal sa ... (vezi toată discuția)
Plata cheltuieli întreținere bloc propritate Maria Pisoschi Maria Pisoschi Ce cheltuieli trebuie plătite la Asociația de proprietari după moartea unei persoane , ținând cont că în apartament nu mai locuiește nimeni și era cu ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli catre asociatie ducesa99 ducesa99 Care sant cheltuielile obligatorii pentru un proprietar care detine un ap. intr-o asociatie dar nu locuieste in permanenta acolo si are consum 0. (vezi toată discuția)