avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Buna ziua, Ma puteti ajuta cu o opinie referitor la ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Buna ziua, Ma puteti ajuta cu o opinie referitor la modul de ...

Buna ziua,
Ma puteti ajuta cu o opinie referitor la modul de inregistrare in contabilitatea unei societati comerciale a unei licente Microsoft Business Premium cu valabilitate si plata anuala (aceasta licenta include acces la mai multe aplicatii Outlook pt email, Teams, OneDrives pt storage, pachetul Office -xls, word, ppt, etc) si a unui abonament pentru utilizarea aplicatiei Shutterstock (ofera acces la o banca de imagini licentiate).

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: cristina.gligan1 , utilizator 09:34, 16 Martie 2023
Buna ziua,
Licenta pe imobilizari necorporale si calculati amortizare iar abonamentul pe cheltuieli in avans.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Macheta unui website - activ necorporal amortizabil? v_florina v_florina Buna seara, Vreau sa infiintez un SRL-D, a carei activitate va fi exclusiv online, de genul site de informare. Investitiile in active corporale si ... (vezi toată discuția)
Mijloc fix sau obiect de inventar ramonica_bubu ramonica_bubu Buna seara! Am si eu o intrebare. In septembrie 2009 am achzitionat un laptop in valoare de 1600. L-am inregistrat pe 303, deoarece are valoare mai mica de ... (vezi toată discuția)
Control licente software mirelaimm mirelaimm Buna ziua. O situatie ipotetica: se infiinteaza in Romania o firma noua (de tip SRL) care este legata de o firma-mama americana. Licentele software pentru ... (vezi toată discuția)