avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... O persoana fizica care formuleaza o petitie unei ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

O persoana fizica care formuleaza o petitie unei institutii(alta ...

O persoana fizica care formuleaza o petitie unei institutii(alta decat cea in care lucreaza) in nume propriu, poate sa foloseasca antetul institutiei in care lucreaza?
Cel mai recent răspuns: IoanaPitic , utilizator 10:45, 17 Martie 2023
Nu. Documentele elaborate în nume propriu nu pot purta antetul nici unei instituții.
Multumesc pentru raspuns, dar pot regasi aceasta informatie intr -un act normativ?
Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Date de identificare fundy fundy Cf.OG 27 pentru solutionarea petitiilor, petitiile anonime sau cele care nu contin datele de identificare ale petitionarului, se claseaza.Stie cineva ce ... (vezi toată discuția)
Termen raspuns adresa ContSters72755 ContSters72755 buna ziua! As dori sa stiu in cat timp este obligat un funtionar public sa raspunda adreselor. Eu stiam ca 30 de zile, dar nu stiu daca lucratoare sau nu... ... (vezi toată discuția)
Asigurat casmb toderita toderita Buna ziua, lucrez la o firma care plateste la zi toate darile catre stat.Am mers la medicul de familie si din luna iulie nu mai apar ca asigurat la CASMB( am ... (vezi toată discuția)