avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Am o întrebare. Fiul meu lucrează în ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Am o întrebare. Fiul meu lucrează în Belgia cu ...

Buna ziua. Am o întrebare. Fiul meu lucrează în Belgia cu contract. In contract este stipulat că primește și salariu in țară, dar niciodată nu a primit vreun salariu in țară ci doar acolo în Belgia. Ce pași trebuie urmați pentru recuperarea banilor care l se cuveneau in tara ?
Ultima modificare: Vineri, 17 Martie 2023
Carolia, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:24, 17 Martie 2023
C.i.m. este semnat in Romania ? Daca da, in Belgia cum lucreaza ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua lavy_sweet lavy_sweet va rog frumos daca ma puteti ajuta cu un sfat,v-as fi recunoscatoare.prietenul meu lucreaza i belgia printr-o firma din romania,si problema ese k nu a mai luat ... (vezi toată discuția)
Diurna strainatate Robert_Flavius Robert_Flavius Buna ziua, Am fost angajat de catre o firma romaneasca pentru a lucra in in belgia in domeniul constructiilor, neavand calificare in domeniu firma mi-a ... (vezi toată discuția)
Va solicit o lamurire , eventual un sfat in urmatoarea problema legata de angajare VASILENCO MIHAELA VASILENCO MIHAELA Daca se poate va rog sa-mi lamuriti urmatorul aspect : Fiul meu lucreaza la o firma de curierat rapid. Spune ca a semnat un asa zis contract , dar nu are un ... (vezi toată discuția)