avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, daca sunt la prima abatere si am contract ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, daca sunt la prima abatere si am contract de munca ...

Buna ziua, daca sunt la prima abatere si am contract de munca in strainatate de mai multi ani, sar putea sa scap de sanctiunile pentru părăsirea locului accidentului intrucat mam impacat cu victima si deja astept de un an
Cel mai recent răspuns: Mariuuuuusssssss , utilizator 20:45, 17 Martie 2023
Ati fost la Politie si ati anuntat ca v-ati inteles cu victima?
Nu aveti cum sa va impacati cu persoana vatamata in cazul acestei infractiuni.

Am declaratia de impacare pe care am predato la politie
Cornel Vasile a scris:

Ati fost la Politie si ati anuntat ca v-ati inteles cu victima?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare, parasirea locului accidentului Giovvv Giovvv Buna ziua , sunt cercetat de catre politie: vatamarea corporale din culpa si parasirea locului accidentului! Eu vreau sa impac cu ranitul si asa stiu atunci ... (vezi toată discuția)
Am accidentat un pieton pe trecere tripmedia tripmedia Salut, nu stiu daca incadrez bine discutia la aceasta rubrica... dar sper sa primesc totusi un raspuns. Am accidentat astazi un pieton pe trecere, dar din ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala+parasirea locului accidentului Andrei_011 Andrei_011 Am o problema si va rog tarea mult daca puteti sa ma ajutati.Am 21 de ani si am permis de vreo 2 ani.In luna noiembrie, in timp ce livram marfa, am dat cu ... (vezi toată discuția)