avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara!Am o problema și va rog să mă ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara!Am o problema și va rog să mă lamuriti...tatăl ...

Buna seara!Am o problema și va rog să mă lamuriti...tatăl și.a luat luna lui,a primit decizia de aprobare și banii pe luna respectiva,a depus dosarul pt stimulent și i.a venit decizia de respingere precum că nu a stat o lună în ccc....nu înțeleg de ce..fiindcă dacă nu state o lună nu primea aprobarea deciziei nici pt luna lui,nici banii,corect?Luni o sa merg la dânșii sa vad ce și cum,dar vreau și părerea dvs!Mulțumesc! PS: Copilul a făcut 2 ani pe 25 februarie...luna lui a fost începând cu 26 ianuarie - până pe 26februarie!
Ultima modificare: Vineri, 17 Martie 2023
Iulia9222, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:57, 18 Martie 2023
Probabil nu s-au uitat bine in dosarul tatalui ...aratati-le si decizia de acordare a indemnizatiei CCC , decizia de reluare a activitatii tatalui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns corect dat de ajpis? Just-drept Just-drept In urma cu 2 ani s-a nascut un copil. Pe 25 Mai copilul face 2 ani. Mama fiind salariata,tatal somer indemnizat. Tatal a intrat in ccc,iar in toata aceasta ... (vezi toată discuția)
Suspendarea stimulentului de inserție Ioana 11.500 Ioana 11.500 Bună ziua! Am primit de la AJPIS ILFOV in continutul aceluiași plic decizia de acordare a stimulentului de inserție și atașată, cu aceeași dată și ... (vezi toată discuția)
Ou 148/13.11.2005 -stimulent pentru inceperea lucrului din concediul de crestere a copilului ? anaradut anaradut Eu sunt in concediu de crestere a copilului de 1 an si 6 luni si vreau sa ma intorc la serviciu de la 1 ianuarie dar in alta parte decat la firma care mi-a ... (vezi toată discuția)