avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... hotarare definitiva
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

hotarare definitiva

Stie cineva cum se procedeaza pt a lua o stampila ca o hotarare este definitiva? Unde trebuie sa merg...la judecatorul de servici? Si as putea sa trimit pe cineva cu delegatie ( care nu este avocat ).sa ia stampila respectiva? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 13:10, 25 Ianuarie 2010
Mai exact, ce doriti: stampila propriu-zisa sau hotararea judecatoreasca care, daca a ramas definitiva si irevocabila, se elibereaza in copie si se legal;izeaza?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca definitiva monalisaalina monalisaalina Care este exact procedura pt ca o hotarare judecatoreasca s aramana definitiva?adica dupa ce a trecut perioada in care putea fi contestata?trebuie mers la ... (vezi toată discuția)
Anaf are dreptul sa ceara o hotarare judecatoreasca in copie legalizata sau este un abuz? laraband laraband Buna ziua, In 2011, societatea noastra a fost sanctionata cu amenda contraventionala de CNADNR (Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale) pentru ... (vezi toată discuția)
Salariu redus MIELUTA MIELUTA 1.Este legal sa-ti reduca salariul cu 50% ? 2.Lucrez in vanzari si pentru ca nu am am fost de acord cu reducerea salariului si am acceptat varianta cu ... (vezi toată discuția)