avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara,scuze de ora tarzie. Am o intrebare: Mama ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara,scuze de ora tarzie. Am o intrebare: Mama mea a semnat ...

Buna seara,scuze de ora tarzie.
Am o intrebare:
Mama mea a semnat un contract( vanzare imobil) digital .As dori sa stiu daca poate cauza acest lucru
Unde a semnat digital un contract de vânzare imobil?
În România, ma îndoiesc.

Da, în România, pe data de 17 martie 2023 (a semnat digital pe telefon)
Ultima modificare: Joi, 6 Aprilie 2023
Manuela Rășină, administrator
Poate a semnat pentru viramentul bancar sau altceva. Contractul de vanzare a unui imobil, la notar, nu cred. Nu este reglementata in Romania digitalizarea in activitatea notariala.
Verificati ce anume a semnat.
Ultima modificare: Joi, 6 Aprilie 2023
raluk0207, utilizator
Nu contractul bancar de livrare a banilor,ci contractul cu agentia imobiliara pentru a pune apartamentul in vanzare
Îi poate cauza pentru că va trebui să plătească un comision agenției imobiliare care găsește un cumpărător pentru apartament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu agentie imobiliara - buna ziua, in data de 20.03.2021 am incheiat un contract de intermediere ... ovidiu.. ovidiu.. Buna ziua, In data de 20.03.2021 am incheiat un contract de intermediere cumparare cu o agentie imobiliara, in care scrie \"prezentul contract a fost ... (vezi toată discuția)
Achitarea comisionului catre o agentie imobiliara shurik shurik Buna ziua, Am procurat un apartament prin intermediul unei agentii imobiliare, nu s-a cerut semnarea contractului de vizionare. Dupa ce am acceptat acest ... (vezi toată discuția)
Urgent ajutorrr laluna13 laluna13 am semnat cu o agentie imobiliara ( in italia ) o propunere pt achizitionarea unui imobil , propunere irevocabila, in aceasta e scris ca tb sa ma prezint la ... (vezi toată discuția)