avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1325 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociații de proprietari/locatari Buna ziua, doresc ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociații de proprietari/locatari Buna ziua, doresc sa deschid un salon de infrumusetare (punct ...

Buna ziua, doresc sa deschid un salon de infrumusetare (punct de lucru) la parterul unui bloc nou intr-un apartament ce are destinația spațiu locativ la momentul acesta. Acordul vecinilor direct afectați pe plan orizontal si vertical le-am obtinut dându-si acordul pt deschiderea salonului de infrumusetare. Administratorul asociației de locatari refuza sa semneze si sa ștampileze acordul. La parterul blocului se afla 3 firme( Stomatologie, cabinet cosmetic si cabinet medical) cu intrare comuna cu locatarii blocului. Administratorul blocului imi cere 50%+1 de semnături din bloc. Ce pot face in cazul acesta?
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 14:42, 20 Martie 2023
Va lipseste practica si prin urmare legatura cu realitatea.
Dentista este intrun-un bloc oarecare nu unde locuiesc si eu.Eu merg acolo ca pacient.
Ma intreaba cu scopul de a o ajuta sa plateasca cat mai putin, intrucat desi ea ar vrea 2 persoane( ea si asistenta) i s-au trecut 10 persoane. Lucru normal din punctul meu de vedere intrucat acolo se plimba zilnic cam 20 de pacienti.
Ii explic ca au fost de treaba avand in vedere ca sunt zilnic 20 persoane pe acolo care iau liftul ca incep etajele de la nivelul 3 apoi intra si se spala pe maini pentru dezinfectare.
Apa curge mereu la un dispozitiv unde pacientul isi clateste cavitatea bucala, pentru evacuare si curatarea dispozitivului.

Asadar daca dv sunteti presedinte administrator si eu sunt o persoana care refuza sa semneze conventia ce faceti?
Ultima modificare: Marți, 21 Martie 2023
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere cabinet stomatologic la parterul blocului elisoara_toma@yahoo.com elisoara_toma@yahoo.com De curand un vecin mi-a solicitat acordul pt. deschiderea unui cabinet stomatologic la parterul blocului in care locuiesc. Eu nu am vrut sa semnez dar am ... (vezi toată discuția)
Achiziționare spațiu imobiliar Lacra22 Lacra22 Bună seara! Doresc să achiziționez un imobil care este trecut în cartea funciară ca fiind spațiu pentru birouri. Aș dori să deschid un salon: ... (vezi toată discuția)
Buna ziua !! am întâmpinat o problema . am închiriat un spațiu ... ClementDenis ClementDenis Buna ziua !! Am întâmpinat o problema . Am închiriat un spațiu comercial la parterul unui bloc. Apartamentul este prevazut ca spațiu comercial din 2006 ... (vezi toată discuția)