avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Salutare! Sunt chirias de 1 zi intr-un apartament iar ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Salutare! Sunt chirias de 1 zi intr-un apartament iar proprietarul ...

Salutare!

Sunt chirias de 1 zi intr-un apartament iar proprietarul mi-a spus ca nu sunt probleme, in schimb aflu ca dusul are probleme mari cu scurgerea, abia se scurge apa.

Pot inceta acest contract (perioada determinata 1an) daca proprietarul nu rezolva aceasta problema?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: MihaiX933 , utilizator 12:24, 18 Martie 2023
Sigur ca puteti, dar daca nu aveti si alte probleme, va sfatuiesc sa chemati proprietarul sa constate defectiunea, sa aduca un instalator sa remedieze problema .
Aveti grija la respectarea clauzelelor contractuale !
Succes!
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut tuturor. am o problemă cu proprietarul de la apartamentul ... CosminGabriel93 CosminGabriel93 Salut tuturor. Am o problemă cu proprietarul de la apartamentul de sub apartamentul meu. Dânsul a făcut unele renovări prin apartament și cel mai ... (vezi toată discuția)
Inundatii repetate vecin laursmaili laursmaili Buna ziua, As dori sa prezint un caz foarte intalnit pe internet, insa pentru care am auzit destul de mult variante de solutii, multe fara ... (vezi toată discuția)
Sunt inundat de vecin si nu am ce face !!! mastersoft mastersoft salutare locuiesc la bloc la etajul 2 /4 si periodic sunt inundat de catre vecinul de deasupra ( cam de 2 ori pe luna ) . Am asigurare, am chemat de 5-6 ... (vezi toată discuția)