avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Daca am bonul de casa,in urma achizitionarii unui ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Daca am bonul de casa,in urma achizitionarii unui produs si vreau ...

Daca am bonul de casa,in urma achizitionarii unui produs si vreau sa-l returnez si sa primesc banii inapoi,nu sa fac schimb de marfa,conform legii in cat timp trebuie sa fac solicitarea? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:12, 20 Martie 2023
Nu exista vreo obligatie din partea magazinului, nici sa va schimbe si nu nici sa va dea banii inapoi, tine de politica loc daca vor sa faca asta, dar legea nu ii obliga.
Dreptul de retragere exista doar pt cumparaturile on line.
Despre conditiile de retur, daca exista, va interesati doar la magazinul de unde ati cumparat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nemultumire auchan kuraudiu kuraudiu buna! am cumparat luni 15,11,10 un rucsac pt laptop din auchan cu 101 lei! la casa am intrebat daca pot sa-l returnez in caz ca nu mi se potriveste; mi s-a ... (vezi toată discuția)
Returnare produs prin primirea inapoi a banilor directiajulia directiajulia Buna seara, As dori sa va intreb daca am posibilitatea de a returna un produs nefolosit, cumparat dintr-un magazin de electronice, prin primirea inapoi a ... (vezi toată discuția)
Probleme la retur AlexOprea20 AlexOprea20 Buna seara, numele meu este Alexandru Oprea, iar in urma cu 1 zi, am cumparat fizic un articol vestimentar de la Lee Cooper din Plaza Romania (Bucuresti). ... (vezi toată discuția)