avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, am cumparat o geaca( magazinul DIESEL-Mall) ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, am cumparat o geaca( magazinul DIESEL-Mall) pentru ...

Buna ziua, am cumparat o geaca( magazinul DIESEL-Mall) pentru a o face cadou baiatului meu ; lui nu i a placut si dupa 5 zile ma m dus sa o returnez, cerand in schimb banii; Mi s -a aratat o foaie care era linga casa de marcat, in care scria ca SUMA INCASATA NU SE RETURNEAZA: PRODUSELE VANDUTE SE SCHIMBA CF LEGII 449/2023";Eu stiam ca orice produs poti sa l dai inapoi ,in termen de 15 zile, in conditii perfecte; Nu se aplica de catre toti comerciantii? Multumesc mult pt raspuns; Ce as putea sa fac?
Ultima modificare: Joi, 5 Decembrie 2024
frorentina, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:21, 6 Decembrie 2024
termenul de 15 zile se aplica numai pentru cumparaturi online, nu fizic din magazin
sa inteleg ca nu sunt obligati sa ti primeasca inapoi,chiar daca returnezi rapid?
multumesc
Ultima modificare: Joi, 5 Decembrie 2024
frorentina, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exact asa sa înțelegeți, nu sunt obligați. Returul e numai pt cumpărături on line.
Tine de politica magazinului dacă primesc sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare produs cumparat din magazin simonasimona111 simonasimona111 Buna. Am cumparat acum o sapt un un produs de imbracaminte pentru un cadou. Nu sunt sigura ca produsul va fii bun. Am intrebat respectiva comercianta daca prin ... (vezi toată discuția)
Returnare produs prin primirea inapoi a banilor directiajulia directiajulia Buna seara, As dori sa va intreb daca am posibilitatea de a returna un produs nefolosit, cumparat dintr-un magazin de electronice, prin primirea inapoi a ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am achizitionat de la magazinul kenvelo o camasa ... roxana ionescu roxana ionescu Buna seara. Am achizitionat de la magazinul Kenvelo o camasa de dama pt.a o face cadou. Masura nu a fost buna si m-am dus in aceeasi zi sa o schimb. Nu avea ... (vezi toată discuția)