avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am incheiat in 2023 un contract de comodat.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am incheiat in 2023 un contract de comodat.

Buna ziua, am incheiat in 2023 un contract de comodat pentru un apartament. Trebuie sa mai depun declaratie la ANAF? Am inregistrat contractul doar la sectia financiara. Multumesc
Ultima modificare: Luni, 20 Martie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:52, 20 Martie 2023
De pe urma acestui contract de comodat nu încasați venit, deci nu aveți de ce sa depuneți declaratia unica la ANAF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dețin un apartament și doresc să îl închiriez. jotunder jotunder Bună ziua. Dețin un apartament și doresc să îl închiriez. Fiind în șomaj, nu pot completa declarația 212 către ANAF pentru plata impozitului pe venit ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contracte de inchiriere ancasb ancasb buna ziua,va rog sa-mi spuneti daca contractele de inchirire si cel de comodat se inrgistreza undeva?Detin ambele contracte si nu stiu cum sa procedez si daca ... (vezi toată discuția)
Care este impozitul pe venit pentru pfa? Andrei ramana Andrei ramana Am înființat decurgând un pfa cu codul caen 9001(activități de interpretare artistica).... Și as vrea sa știu care sunt următori pași de urmat cu ... (vezi toată discuția)