avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, In anul 2016 am cumparat o locuinta (casa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, In anul 2016 am cumparat o locuinta (casa parter+pod ...

Buna ziua,
In anul 2016 am cumparat o locuinta (casa parter+pod circulabil) construcție din caramida in acelasi an. La aproximativ 6 ani de la cumpararea casei a aparut o fisura mare, adanca, longitudinala de-a lungul placii de beton dintre parter si pod. In urma unei analize s-a constatat ca fisura este datorata lipsei unei grinzi pe care constructorul nu a prevazut-o in planul de constructie a locuintei. In acest moment mai putem aborda constructorul si trage la cheltuiala pentru costurile de reparatie? Aproximativ 10000 ron conf evaluarii. Multumesc
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 13:23, 22 Martie 2023
Constaructorul la finalizarea constructiei a eliberat garantie?
Nu
Daca nu aveti garantie,este tardiv dupa 6 ani sa invocati eventuale vicii ascunse
Există în proiectul de executie a casei acea grindă care nu a fost executată?
Sau e construită dupa ureche,cu "băieții",fără proiect?
Ultima modificare: Miercuri, 22 Martie 2023
mitabiciclista, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobil cu vicii ascunse? kristina25 kristina25 Buna ziua, In 2007 am cumparat o casa la \"gri\". Totul parea oarecum in regula, este parter+1+m, aparent avea o structura de rezistenta solida. Peste ... (vezi toată discuția)
Cumparat casa = teapa. ce pot face? fandacia fandacia Buna ziua. Am cumparat in 2012 o casa cu credit \\"prima casa\\". Casa mi-a fost prezentata ca fiind constructie recenta (2005-2006). Intre timp au inceput sa ... (vezi toată discuția)
Garantie 10 ani impotriva viciilor ascunse pentru constructii CrMi CrMi Buna ziua, As avea o intrebare legata de garantia impotriva viciilor ascunse pentru constructii. Inteleg ca leagea 10/1995 prevede o garantie de 10 ani ... (vezi toată discuția)