avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Am o întrebare legat de chestiuni legale. ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Am o întrebare legat de chestiuni legale. Dacă un ...

Buna ziua.
Am o întrebare legat de chestiuni legale. Dacă un salariat lipește de la munca pe motive medicale și angajatorul dorește să renunțe la serviciile sale și salariatul nu dorește, deoarece o să aibă nevoie de asigurare medicala pentru o operatie. Și îi zice salariatului că în data de 03.04 să nu mai vina(sau să vina cat e perioada de preaviz) ce se poate face sa fie acoperit salariatul pentru următorul concediu medical. Concediul medical va fi din luna mai.
Cel mai recent răspuns: Diana9321 , utilizator 14:43, 21 Martie 2023
Am inteles. Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-am pierdut decizia privind acordarea indemnizatiei pentru ccc ContSters167835 ContSters167835 Mi-am pierdut decizia privind acordarea indemnizatiei ptr.cresterea copilului.As vrea ca cineva sa ma indrume unde trebuie sa ma adresez ptr \"a o ... (vezi toată discuția)
Spitalizare inainte de incheierea contractului prin acordul partilor melpo melpo Buna ziua, Sotul meu a suferit un accident foarte grav si este internat in spital. La serviciu are depusa cerere de incetare a contractului de munca cu ... (vezi toată discuția)
Cim suspendat demisie acuta acuta Buna ziua. Va adresez urmatoarea intrebare: Am un salariat ca are concediu medical pana in data de 30.092012. Astazi 20.09.2012 s-a prezentat cu o cerere ... (vezi toată discuția)