avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Au voie angajatorii sa te urmărească pe camere ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Au voie angajatorii sa te urmărească pe camere fără consimțământul ...

Au voie angajatorii sa te urmărească pe camere fără consimțământul angajatului, și fără ca să fie semnata acordul de prelucrarea datelor cu caracter personal?
Cel mai recent răspuns: Diaflo , utilizator 17:36, 22 Martie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu au voie sa faca asa ceva ... sesizati ANSPDCP

Detalii
www.avocatnet.ro/t10332/supr...
Ultima modificare: Miercuri, 22 Martie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic
Bună ziua.

În judecata ii pot da?
Pentru ca ei bor sa ma deie afara.
Menționez ca nu am semnat nici Protecția muncii, nu avem o planificare,
Nu avem condica,
Nu am primit fluturaș de salar.
Nu avem fisa postului.
Etc

Cornel Vasile a scris:

Nu au voie sa faca asa ceva ... sesizati ANSPDCP

Detalii
www.avocatnet.ro/t10332/supr...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supravegherea la locul de munca Esyana 74 Esyana 74 1.Într o instituție publică este permisă supravegherea angajatului in timpul exercitării funcției pe care o deține? 2.Este permisă monitirizarea prin ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, as dori sa știu dacă montarea camerelor de supraveghere ... Lupikă Lupikă Bună ziua.as dori sa știu dacă montarea camerelor de supraveghere in cabina autobuzului proprietate a unei societăți majoritar a consiliul local ce are ca ... (vezi toată discuția)
Gdpr ondalin ondalin Buna ziua, cfm gdpr, are voie angajatorul sa urmareasca angajatii permanent, pe camere cctv? Adica sa stea cu ochii pe camera, mereu, sa vada ce face unu si ... (vezi toată discuția)