avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cat timp mai sunt asigurat la sanatate din data ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cat timp mai sunt asigurat la sanatate din data incetarii somajului ...

Cat timp mai sunt asigurat la sanatate din data incetarii somajului scrisa pe carnetul de evidenta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:51, 22 Martie 2023
Maxim o luna de zile de la data incetarii platii indemnizatiei de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce documente trebuie pentru somaj si cine trebuie sa le faca? DONA OTILIA DONA OTILIA Buna ziua. As dori sa stiu in cazul meu o mama care as fi vrut sa merg la serviciul anterior dar am fost refuzata pe motiv ca firma sa restrans si nu mai sunt ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt în șomaj pana în 8 decembrie 2024. ultima ... Cris11 Cris11 Bună ziua! Sunt în șomaj pana în 8 decembrie 2024. Ultima plata o voi primi în 17.01.2025. Cât timp mai am asigurare medicala? Mai valabil articolul cu 3 ... (vezi toată discuția)
Procurarea actelor necesare intocmirii dosarului de pensie BUNA ZIUA Am si eu o nelamurire:nu mai sunt angajat nicaieri dupa incetarea somajului,de unde si de la cine procur: CARNETUL DE ASIGURARI SOCIALE, DOVADA ... (vezi toată discuția)