avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Sunt în șomaj pana în 8 decembrie 2024. ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Sunt în șomaj pana în 8 decembrie 2024. Ultima ...

Bună ziua! Sunt în șomaj pana în 8 decembrie 2024. Ultima plata o voi primi în 17.01.2025. Cât timp mai am asigurare medicala? Mai valabil articolul cu 3 luni după ultima plata? La ghișeu CNAS mi s-a spus ca NU sunt asigurata medical 3 luni după. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:59, 22 Noiembrie 2024
Maxim o luna de zile de la data incetarii platii indemnizatiei de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract pe durata determinata expirat si concediu medical M_M_ M_M_ buna ziua, sunt insarcinata in 6 luni.Am avut un contract de munca determinat care a incetat in data de 16 aprilie.Pe data de 15 aprilie din cauza unor ... (vezi toată discuția)
Intrerupere somaj-perioada determinata agreta agreta Buna ziua! Exista urmatoarea situatie: momentan sunt in somaj si urmeaza sa muncesc cu contract pe perioada determinata-2 saptamnani. Ma intereseaza ce se ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii si somaj lauricafl lauricafl Buna ziua. Incepand cu luna viitoare compania la care lucrez va face concedieri colective. Preavizele deja s-au dat, iar termenul de 20 de zile se inchieie pe ... (vezi toată discuția)