avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Niste Hoti de la asociatia de proprietari vor sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Niste Hoti de la asociatia de proprietari vor sa modifice acte ...

Niste Hoti de la asociatia de proprietari vor sa modifice acte constitutive fara adunare generals au introdus actiuni in instanta.
Cum fac sa devin intervenient in dosar si ce obligatii am, platesc cheltuieli de judecata in Caz ca pierd? Unde pot citi despre asta?

Alte discuții în legătură

Repartizarea cheltuielilor de judecata cu restantierii cmd_ro cmd_ro Cheltuielile cu judecata locatarilor restantieri se repartizeaza tuturor locatarilor pe cota parte sau numai celor care sunt dati in judecata . Multumesc. (vezi toată discuția)
Ce se poate face când președintele asociației dă proprietarii în judecată discreționar? lauriancului lauriancului am fost actionat in judecata de asoc dar cererea a fost respinsa deoarece nu eram eu proprietarul ci sotia ,dar a fost incluse in luna sept inaintea cererii o ... (vezi toată discuția)
Comitet executiv zulaeb zulaeb In statut as propr se prevede 7 membri ptr com executiv, dar ad ge a ales doar 5 in ultimii 12 ani. dintr-un nr de 43 proprietari Hot ad generale ordinare sunt ... (vezi toată discuția)