avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua Ma poate ajuta cineva ? Am platit o vacanta ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua Ma poate ajuta cineva ? Am platit o vacanta in Dubai ...

Buna ziua
Ma poate ajuta cineva ?
Am platit o vacanta in Dubai ,plecarea fiind pe 28.03 .2023. Cu 6 zile inainte de plecare sotia a facut Covid . Am dori sa anulam plecarea insa agentia ne-a transmis ca ne pot restitui valoarea excursiei. Avem si asigurare medicala platita. Ce se poate face in aceasta situatie ?
Buna ziua,
Este foarte important sa cunoasteti clauzele contractului semnat cu agentia.
In functie de acele clauze se poate analiza daca veti putea primi valoarea excursiei integral sau nu. Sau daca asigurarea platita acopera si acest eveniment.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vacanță anulată de agenție Denisa269 Denisa269 Buna ziua , am o intrebare daca ma puteti ajuta . Anul trecut in noiembrie-decembrie am platit o vacanta agentiei Aliss Holiday , iar azi ne anunta ca aceasta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , agentia de turism a anulat vacanta in dubai din martie ... sandidu sandidu Buna ziua , Agentia de turism a anulat vacanta in Dubai din martie 2020. Ne ofera aceiasi vacanta in martie 2021 . Conditioneaza participarea noastra cu ... (vezi toată discuția)
Probleme despagubire asigurare storno Danlucian Danlucian Buna ziua, Am incheiat o polita storno la o firma de asigurare in momentul in care am achizitionat(pe cont propriu) o vacanta in afara tarii. Dupa ... (vezi toată discuția)