Poate avea un angajat doua contracte de munca de 8 ore (full time) acesta fiind platit de acelasi ordonator de credit. Cele 2 contracte sunt la acelasi minister?
Nu poate avea .Legislatia romana prevede 40 ore pe saptamana si 8 ore pe zi -programul de munca in ceeea ce priveste o persoana peste 18 ani incadrata in campul muncii.In cazul celor sub 18 ani timpul de lucru este mai mic..
Daca e acelasi angajator nu cred ca se poate, pt ca trebuie sa respecti nr maxim de ore de lucru saptamanale, adica cele 48 de ore, dar cine stie, poate gresesc eu...
Prevederile legale referitoare la durata maxima de lucru nu sunt de natura dispozitiva ci imperativa. Deci nu se poate renunta la drepturile prevazute prin acestea. Altfel spus, legiuitorul va protejeaza si daca nu vreti dvs.
In acelasi timp, posibilitatea reala se a desfasura activitate "full time" pe doua posturi, in mod corespunzator cerintelor celor doua posturi este, practic, imposibila.
Angajat la 2 firme
diablo
Buna ziua,
am un CIM full-time si vreau sa stiu daca sistemul nostru accepta ca la ITM sa se mai poate inregistra inca un CIM full-time intr-un domeniu ... (vezi toată discuția)