avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, unde pot face plangere unui primar pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, unde pot face plangere unui primar pentru abuz de ...

Bună ziua, unde pot face pla gere unui primar pentru abuz de putere și va rog un modele astfel de plângere.
Cel mai recent răspuns: ilcu_elena , utilizator 15:11, 25 Martie 2023
in functie de obiectul plangerii, la prefectura sau in instanta de contencios. modele nu exista, poate copii

ilcu_elena a scris:

Bună ziua, unde pot face
plangere unui primar pentru abuz de putere și va rog un modele astfel de plângere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Metodologia deschiderii unei actiuni in contencios administrativ farkastraianiosif farkastraianiosif Bună seara. Pentru că am mai scris și solicitat informații despre problema mea, acum revin cu rugămintea de a mă îndruma în vederea ... (vezi toată discuția)
Primaria mihaigaby mihaigaby Imi trebuie certificatul fiscal al unui teren care este al coperativei. Certificatul fiscal a fost semnat de Primar si secretara primariei refuza sa il ... (vezi toată discuția)
Dispoziția primarului rapoimpex rapoimpex Cer o părere despre un fapt bizar întâlnit. Există două Dispoziții emise de un primar care au același număr, sunt emise la aceeași dată ... (vezi toată discuția)