Buna ziua,
Am o problema ,o firma al carui obiect de activitate sunt constructiile, are o fluctuatie mare de personal ,adica il angajez si dupa 2 sapt sau o luna nu mai vine la munca fara explicatie zice ca nu se adapteaz si e o intreaga umblatura cu actele pe la ITM .Cine ma poate ajuta cu o solutie sa evit umblatura asta la ITM,pot sa le fac conventii civile de munca? sau ce altceva pot face?
multumesc
Despre conventii civile, personal sunt de parere ca nu, cel putin nu in mod legal (insa poate gaiti pareri argumentate ca se poate, si atunci va doresc succes.).
Din pacate, nu exista o solutie pentru a ocoli alergatura la ITM.
Eu incerc sa fac contracte de munca pe durata detreminata (1 - 6 luni), pentru ca la astea e mai simplu cu incetarea contractului, dar nu cu mult mai simplu, si tot trebuie mers la ITM.
Stiu cum e cu fluctuatia la muncitori, insa din pacate legislatia este una pentru toata lumea, si prima grija este combaterea muncii la negru, apoi protectia salaritilor. De aceea nu exista modalitate de lucru fara inregistrari , ras inregistrari si para inregistrari la ITM. Niciodata legisilatia nu va tine cont de alergatura patronului sau a angajatilor de la resurse umane, din pacate.
In activitatea de recrutare aveti o problema ; pe de o parte recrutarea este defectuasa,poate nu sunt transmise toate informatiile referitoare la activitatea depusa,selectia este deficitara si pe de alta parte este categoria sociala de care aveti nevoie necesita o alta abordare.
Puteti incheia contracte de prestari servicii sau activitatile dvs. sa fie efectuate de PFA.