Bună ziua !
Am fost audiat în calitate de suspect după săvârșirea infracțiunii de conducere sub influenta alcoolului sau a altor substanțe...
După o perioadă am primit o citație în. Care mi se cere sa ma prezint la prim procuror pentru audierea în calitate de inculpat .
Întrebarea mea este , la aceasta audiere în calitate de inculpat voi afla ce pedeapsa voi primi? Precizez ca am avut inițial avocat la audierea în calitate de suspect la acel moment avocatul inmanand un acord de recunoaștere a vinovăției către domnul care m a audiat , în prezent acel avocat nu ma mai poveste susține la aceasta audiere în calitate de inculpat din cauza unor probleme personale ale dânsului, acel acord de recunoaștere se menține sau am nevoie de avocat și la aceasta audiere pentru a continua ?
Precizez ca sunt la prima abatere de acest gen nu am avut nici un fel de probleme cu legea vreodată penala sau contravențională ...
Buna ziua,
Pedeapsa o da judecatorul, nu procurorul.
Probabil ca procurorul nu a acceptat acordul de recunoastere.
Va sfatuiesc sa mergeti cu un avocat si la aceasta audiere.
Daca mergeti însoțit de avocat o sa va poată estima acesta pedeapsa ori situatia juridică.
Poate scăpați și de pedeapsă dacă aveți avocat.
Exista și aceasta posibilitate în anumite cazuri.
Mulțumesc de răspuns. Am încercat sa va contactez scuzați ora târzie. Dar tot la București am cazul de rezolvat și ma gândeam ca poate ma puteți însoți
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:
Daca mergeti însoțit de avocat o sa va poată estima acesta pedeapsa ori situatia juridică.
Poate scăpați și de pedeapsă dacă aveți avocat.
Exista și aceasta posibilitate în anumite cazuri.