avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Ajutor extindere retea electrica- bransament curent
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Ajutor extindere retea electrica- bransament curent

Buna ziua! Am nevoie de ajutor intr-o problema. Iata situatia. Am construit o casa intr-un cartier rezdential. Pe strada am stalpi de lemn iar pe artera principala stalpi de beton. Eu vreau, impreuna cu inca 3 vecini, sa ne legam la curent definitiv (organizare de santier nu am avut si nici nu mai pot obtine pt ca am facut actele pe casa) si am primit de la electrica ca solutie: extindere retea cu montarea a 3 stalpi de beton, lucrarea urmand sa o suportam noi. Vecinii nu au bani. Eu ce pot face? Mentionez ca nu-mi permit sa platesc intreaga lucrare, dar vreau sa ma mut in noua casa, ceea ce nu pot fara curent..... va rog, astept raspuns urgent. multumesc. Dati-mi o idee cum sa procedez
Cel mai recent răspuns: Florin Lucian Manolescu , Consultant managementul calitatii 09:42, 26 Ianuarie 2010
Încercaţi să faceţi un memoriu semnat de cât mai mulţi cetăţeni către Consiliul Local de sector.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bransare eon refuzata sedon sedon Buna ziua Am cumparat un teren in orasul Vaslui (zona D)anul trecut pentru constructia unei case. Proprietarul de la care am cumparat terenul imi este vecin ... (vezi toată discuția)
Racord electric cu stalp platit de mine Ralucandl Ralucandl Buna ziua! Am construit o casa pe care urmeaza sa o racordez la curent electric, dar pentru ca distanta dintre casa mea si ceilalti stalpi de pe strada este ... (vezi toată discuția)
Bransarea la energia electrica Rpanfile Rpanfile buna ziua,ma numesc panfile si detin o casa(inca in constructi) la care momentan trebuie sa ne bransam la energia electrica. Dupa ce am depus actele pentru ... (vezi toată discuția)