avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Debransare CMTEB 2023 (noua procedura)
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Debransare CMTEB 2023 (noua procedura)

Buna seara! Noua cerere de debransare CMTEB presupune convocarea adunarii generale pentru aprobare (nu se mai cere acordul vecinilor direct afectati) insa in cazul nostru nu avem presedinte (face parte din alta asociatie care s-a desprins din asociatia mama) iar comitetul executiv este demisionar. Ce optiuni avem pentru a convoca adunarea generala in vederea optinerii acordului? Este necesar 50%+1? Ce se intampla daca nu se intruneste cvorum? Si daca nu se intruneste nici la reconvocare? Se aproba in baza celor prezenti? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Albero , utilizator 20:19, 28 Martie 2023
Legea 325 art. 33 prevede:acordul scris al asociației de proprietari, exprimat prin hotărârea adunării generale, asupra intenției de realizare de către consumator a unui sistem individual de încălzire; Este acceptata de CMTEB hotarirea debransarii.adoptata inntro adunare generala convocata online?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotărâre adunare generală botezclaudia botezclaudia Mă interesează cati proprietari trebuie să fie de acord, conform noii legi a asociației, pentru a se adopta o hotărâre: jumătate plus 1 sau două ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o situatie si nu stiu cat de legala este. la asociatia ... Catalin costache Catalin costache Buna ziua. Am o situatie si nu stiu cat de legala este. La asociatia de proprietari unde sunt administrator sa hotarat sa nu se mai tina adunari generale ... (vezi toată discuția)
Schimbare presedinte asociatie proprietari bucuresti andrey23ken andrey23ken Salutare, Am nevoie de ajutor in privinta urmatoarei probleme: Este vorba de un rezidential nou in Bucuresti, Presedintele pus de dezvoltator la inceput ... (vezi toată discuția)