avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Consider ca sunt hartuita moral la locul de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Consider ca sunt hartuita moral la locul de munca.Astfel,sunt ...

Consider ca sunt hartuita moral la locul de munca.Astfel,sunt angajata printr-un serviciu externalizat la o companie iar sefa serviciului resurse umane impreuna cu juristul imi vorbesc urat si cauta motive cum ca nu imi indeplinesc sarcinile de serviciu.Intr-o discutie avuta cu directorul institutiei practic m-au facut cu ou si otet pentru ca dupa o zi in care am lipsit de la serviciu lucru pe care l-am adus la cunostinta sefului serviciu aprovizionare sa fiu admonestata si agresata verbal .Martori evident ,directorul ,sefa resurse umane ,juristul ,a fost o discutie neprincipila la care sefa resurse umane a afirmat ca reziliaza contractul .Lhinx legatura cu angajatorul acest afirma ca nu a fost contactat iar eu ma duc la serviciu supusa unui stres inimaginabil.Ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:07, 28 Martie 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua pentru hartuirea morala la munca se poate face ceva ... Roxyfeio Roxyfeio Buna ziua pentru hartuirea morala la munca se poate face ceva legal ? Am vorbit la serviciu si mi-au cerut probe audio,m-au facut mincionoasa chiar,dar de ... (vezi toată discuția)
Probleme și amenințări la muncă. am soluții de stopare? Anonimu' Anonimu' Buna ziua, as dorii si eu suport/ajutor/sfat in legătura cu nenumărate probleme la munca. Țin sa spun ca lucrez de 7 ani intr-o multinaționala și de ceva ... (vezi toată discuția)
Hartuire permanenta marijuan marijuan Angajatorul are dreptul de a ma asalta mereu cu dispozitii, anunturi, mesaje prin care mi se trimit cereri de situatii statistice, informari legate de ... (vezi toată discuția)