avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, am o colega la serviciu care de 9 luni mă ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, am o colega la serviciu care de 9 luni mă tot hărțuiește ...

Buna ziua am o colega la servici care de 9 luni mă tot hărțuiește la locul de muncă nu am anunțat șeful dar nu mai pot suferă de șefie și ea crede că anumite persoane trebuie sa se supună ei. Doresc să știu ce demersuri sa fac pt hartuire la locul de muncă. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:31, 28 Martie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum ma pot apară dacă sunt discriminata la locul de muncă? ... elisabeta05 elisabeta05 Cum ma pot apară dacă sunt discriminata la locul de muncă? Atât din partea colegilor cât și a șefilor. Ce as putea să fac ? (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o situatie, in sensul ca recent am spus la locul ... Dianapop6898888 Dianapop6898888 Buna ziua, Am o situatie, in sensul ca recent am spus la locul de munca faptul ca m-am casatorit. Aproape in fiecare zi, un coleg de munca ma hartuieste cu ... (vezi toată discuția)
Consider ca sunt hartuita moral la locul de munca.astfel,sunt ... dinca petre cornel dinca petre cornel Consider ca sunt hartuita moral la locul de munca.Astfel,sunt angajata printr-un serviciu externalizat la o companie iar sefa serviciului resurse umane ... (vezi toată discuția)