Buna seara!
In anul 2021 luna Iulie am făcut o plângere penală la poliția orașului in care desfășor o activitate ,pentru faptul ca asociatul meu 50% a făcut un acord de reziliere a unui contract de comodat,imediat după aceea intrând o alta firma in locul respectiv cu același obiect de activitate .In urma acestui inconvenient am fost pur și simplu lăsat fără spațiul respectiv neavând posibilitatea de a mai desfășura activitatea respectiva.
A început o urmărire de către procurorul de caz,după ceva vreme clasanduse ,favorabilă pârâtei in dosar.
Nemulțumit de decizia procurorului am făcut o plângere împotriva soluției de neurmarire.
Cu acte doveditoare(înscrisuri,contracte false,etc )am avut surpriza ca instanța de judecată sa dea dreptate pârâtei și procurorului de caz ca plângerea fiind nefondata,pronunțată definitiva si obligandu-mă la cheltuieli de judecată de către biroul de executări penale de 200 ron către stat si 1500 ron către pârâtă reprezentând onorariu avocat.
Pot contesta decizia Judecătoriei?
Și dacă da ,unde.
Menzionez ca dispun de probe clare doveditoare ca sunt falsuri 100%.
Va multumesc!
tgeorgescu
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Dap, pe orice hotarare a unei judecatorii, tribunal, curti de apel, etc., scrie cum poate fi contestata. Motivarea va fi eliberata in urma (ulterior) publicarii deciziei de pe portal.just.ro si va trebui sa depuneti eforturi rezonabile de a intra in posesia ei.
Si se poate foarte bine ca in drept civil sa aveti dreptate, dar in drept penal sa nu aveti dreptate. Adica puteti cere daune chiar daca nu a fost comisa nicio infractiune. Dar asta are nevoie de un nou proces.