.Am cumparat o masina de spalat de la firma Altex in data de 5.02 .2023 care s-a defectat ulterior dupa o luna de functionare am sunat la whirpool pe data de 06.03.2023 si au trimis pe cineva dupa vreo doua zile si au spus fara sa faca nimic la ea ca este placa de baza si ca vor comanda si in cateva zile va veni ,a durat aproape doua saptamani pana a venit si problema nu sa rezolvat ,baetii schimband placa de baza dar masina nu functioneaza au luat piese din ea si le-au dus la sediu si de o saptamana nu mai stiu nimic ..Am fost si la ANPC ARAD unde un domn ma intrebat daca am foaie de la service eu neavand nimic a spus ca nu poate sa faca nimic ,dar m-a pus sa completez o cerere catre Altex de aducere la conformitate a produsului in termen de 15 zile de la data de 27.03 .2023 nu de la data de 06 .03 2023 de cand am facut eu sesizarea la whirpool, va rog daca puteti sa ami dati un sfat ,va multumesc
Asteptati raspunsul oficial la la protectia consumatorului
Conditioat de raspunsul autoritatii,puteti sa notificati oficial firma cu obligatia executarii reparatiilor necesare pentru ca produsul sa corespunda tehnic-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
nu inteleg de ce v-ati dus la whirlpool. in Romania, responsabil cu remedierea problemelor de calitate in garantie e vanzatorul. era service-ul whirlpool pe lista din garantie? n-ati facut decat sa prelungiti termenele.