avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... .Am cumparat o masina de spalat de la firma Altex in ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

.Am cumparat o masina de spalat de la firma Altex in data de ...

.Am cumparat o masina de spalat de la firma Altex in data de 5.02 .2023 care s-a defectat ulterior dupa o luna de functionare am sunat la whirpool pe data de 06.03.2023 si au trimis pe cineva dupa vreo doua zile si au spus fara sa faca nimic la ea ca este placa de baza si ca vor comanda si in cateva zile va veni ,a durat aproape doua saptamani pana a venit si problema nu sa rezolvat ,baetii schimband placa de baza dar masina nu functioneaza au luat piese din ea si le-au dus la sediu si de o saptamana nu mai stiu nimic ..Am fost si la ANPC ARAD unde un domn ma intrebat daca am foaie de la service eu neavand nimic a spus ca nu poate sa faca nimic ,dar m-a pus sa completez o cerere catre Altex de aducere la conformitate a produsului in termen de 15 zile de la data de 27.03 .2023 nu de la data de 06 .03 2023 de cand am facut eu sesizarea la whirpool, va rog daca puteti sa ami dati un sfat ,va multumesc
Cel mai recent răspuns: Mircea82 , utilizator 20:06, 29 Martie 2023
Asteptati raspunsul oficial la la protectia consumatorului
Conditioat de raspunsul autoritatii,puteti sa notificati oficial firma cu obligatia executarii reparatiilor necesare pentru ca produsul sa corespunda tehnic-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
nu inteleg de ce v-ati dus la whirlpool. in Romania, responsabil cu remedierea problemelor de calitate in garantie e vanzatorul. era service-ul whirlpool pe lista din garantie? n-ati facut decat sa prelungiti termenele.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Martie 2023
adriandimitriu, utilizator
Pai nu m-am dus am sunat prima data la Altex si ei au spus sa sun la whirpool care a sunat un service partener din Arad

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Negatie service masina de spalat vase BEdith BEdith Buna ziua Am o masina de spalat vase in garantie, marca Whirlpool, cumparata de la Altex (online) care din data de 16 decembrie 2019 este stricata. - in data ... (vezi toată discuția)
Certificat garantie legala Mariana Antonescu Mariana Antonescu Am cumparat online o masina de spalat. La livrare totul parea in regula..Am primit-o in 21 noiembrie dar am montat-o in 5 décembrie cand ne-am mutat.La prima ... (vezi toată discuția)
Garantie masina spalat (cumparator persoana juridica) denzzel denzzel Am o problema cu masina spalat rufe candy evo 1494 LW-S, problema este a am bagat la spalat totul fost bine, si dupa ce am vrut sa bag iar la spalat ... (vezi toată discuția)