avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Luna tatalui
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Luna tatalui

Buna ziua,
Sotia mea este in concediu pentru cresterea copilului, ea vrea sa se intoarca mai repede la lucru, si anume la 1 an si 4 luni.Eu cand pot sa imi iau luna tatalui, imediat dupa ce se intoarce ea la munca sau in octombrie si noiembrie asa cum era daca statea acasa pana la 1 an si 10 luni?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:50, 29 Martie 2023
Puteti intra in CCC, imediat dupa ce se intoarce ea la munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renunțare la concediul de creștere a copilului înainte de termen: poate intra în ccc celălat părinte? se primește stimulent de inserție în acest caz? ovit ovit Bună ziua! Dacă până în prezent beneficiez de concediu de creștere copil în calitatea de tată și sot...pot sa renunt la dreptul meu si sa revin la ... (vezi toată discuția)
Subiect legat de oug-111-2010 cecylia cecylia Buna, am o nelamurire si as dori sa aflu cu exactitate daca tata trebuie sa stea acasa o luna in cel de-al 3-lea an din dreptul meu? mentionez ca in 24 ... (vezi toată discuția)
Tatal - concediu crestere copil Andig Andig Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea situatie pe care va voi expune in continuare. Pe 30 noiembrie 2012 am nascut si in momentul de fata ma aflu in concediu ... (vezi toată discuția)