Am comis-o urat de tot si as dori sa stiu ce mi s ar putea intampla?
Fiind sub influenta stupefiantelor, am trimis Parchetului de pe langa judecatoria orasului in care locuiesc un email adresat procurorului care m a anchetat in trecut pentru alte fapte in care am mentionat ca daca nu voi fi platit suma de 50.000 euro in bitcoin intr un wallet atasat, acesta va fi decapitat - mesaj insotit de 4 filmulete si poze explicite cu caracter neo-nazist care afiseaza injunghieri si torturi.
Mentionez ca adresa de email folosita de mine este pe un domain din Rusia, deci exista posibilitatea sa nu mi se afle IP-ul?
Regret nespus si as vrea si chiar sper ca nu a vazut nimeni acel mail..Multumesc!
in functie de sensibilitatea procurorului, puteti intra la amenintare sau ultraj. serviciile va pot identifica, e doar o problema de timp si de resurse.
Sfatul meu e sa vorbiesti cu un av de drept penal pt a afla ce variante ai(nu stiu daca e posibil un autodenunt sau cum.poti repara ineptia facuta),..Acest gen de amenințări e luat foarte în serios ,ptobabil nu e o problema de dacă o sa te identifice ci in cât timp ...
Nu e asa de anonim precum credeti. Pot fi urmarite tranzactiile, de unde (ce webshop) ati cumparat ceva. Iar webshopul poate primi mandat sa dezvaluie adresa la care au trimis bunurile.
Amenintari virtuale
osyk
Buna ziua. Imi cer scuze ca va deranjez, dar de doua ori am primit amenintari pe messenger, de exemplu: \"ce piz**m*** mai faci m***'', \" ba vb ca te ia dra** ... (vezi toată discuția)
Fraude pe net
Cristiano43
Stimati Domni si Doamne..astazi am fost TILHARIT PUR si SIMPLU de catre o persoana din tara(mi-a zis k este din sibiu) prin intermediul WESTERN UNION....a ... (vezi toată discuția)