avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Am comis-o urat de tot si as dori sa stiu ce mi s ar ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Am comis-o urat de tot si as dori sa stiu ce mi s ar putea intampla?

Am comis-o urat de tot si as dori sa stiu ce mi s ar putea intampla?
Fiind sub influenta stupefiantelor, am trimis Parchetului de pe langa judecatoria orasului in care locuiesc un email adresat procurorului care m a anchetat in trecut pentru alte fapte in care am mentionat ca daca nu voi fi platit suma de 50.000 euro in bitcoin intr un wallet atasat, acesta va fi decapitat - mesaj insotit de 4 filmulete si poze explicite cu caracter neo-nazist care afiseaza injunghieri si torturi.
Mentionez ca adresa de email folosita de mine este pe un domain din Rusia, deci exista posibilitatea sa nu mi se afle IP-ul?
Regret nespus si as vrea si chiar sper ca nu a vazut nimeni acel mail..Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:41, 3 Aprilie 2023
Serviciul de Securitate Rusesc FSB nu colaboreaza cu Romania. Deci cel mai probabil nu voi fi prins niciodata. Walletul a fost folosit exclusiv pentru cumparaturi de pe teritoriul Federatiei Ruse.

Ultima modificare: Luni, 3 Aprilie 2023
Manuela Rășină, administrator
orasului in care locuiesc un email adresat procurorului care m a anchetat in trecut pentru alte fapte

Se prea poate s-o ia cu cercetarea din " trecut" , nu din prezent cu mailul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari virtuale osyk osyk Buna ziua. Imi cer scuze ca va deranjez, dar de doua ori am primit amenintari pe messenger, de exemplu: \"ce piz**m*** mai faci m***'', \" ba vb ca te ia dra** ... (vezi toată discuția)
Fraude pe net Cristiano43 Cristiano43 Stimati Domni si Doamne..astazi am fost TILHARIT PUR si SIMPLU de catre o persoana din tara(mi-a zis k este din sibiu) prin intermediul WESTERN UNION....a ... (vezi toată discuția)
Vi se pare normal sa completam rubrica cnp sau considerati ca e abuz ? Roland Mindrila Roland Mindrila Romanii sunt obligati, prin lege, sa le comunice codul numeric personal (CNP) recenzorilor, in caz contrar urmand sa raspunda ... (vezi toată discuția)