avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, poate cineva să-mi zică, dacă permisul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, poate cineva să-mi zică, dacă permisul online ...

Bună ziua, poate cineva să-mi zică, dacă permisul online e valabil,și legal
Cel mai recent răspuns: 61dan , utilizator 19:56, 5 Aprilie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
suntem in prefectura

stii vorba aia... ce are sula cu prefectura ?
Asa si acum, legalitatea cu un permis falsificat.
In cel mai fericit caz, ramai doar cu paguba- cu teapa sumei pe care ti-o cer pe acel permis.
In cel mai rau caz, isi si trimit un permis si pe langa paguba, mai faci si puscarie pt conducere fara drept.
Eu nu stiu cum naiba va puteti gandi la asa ceva, ca puteti conduce cu un fals si sa mai si intrebi daca e valabil si legal.
Ultima modificare: Marți, 4 Aprilie 2023
gi-jane2, moderator
Mai negociaza si tu , nu te zvarli asa din prima , vezi poate scoti la 450 EURO si 5 zile . Apoi neaparat da si o acatiste online , ca se poate - a dat la stiri , sa ai semnal la telefon sa arati permisu' in caz de control ... Si ai grija sa fie color , si permisu' si acatistea .

Rogy a scris:

latka a scris:

Ce e ala pemis online ?

Plătești 500,€depinde de categorie, și ți-l trimite acasă în 7 zile,fara sa dai examen

Ultima modificare: Miercuri, 5 Aprilie 2023
61dan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Astept raspuns - alcoolemie 0.89 in aerul expirat, recuperare permis robert_nebunu robert_nebunu am fost prins cu alcoolemie de 0,89 in aerul expirat si urmeaza sa ma trimita in judecata pot scapa de pedeapsa cu noul cod nu mai am antecedente. Poate sa mi ... (vezi toată discuția)
Despagubire accident prede prede In cazul unui accident cu victima,daca victima cere despagubiri le plateste asigurarea masinii? Daca da paguba va fi recuperata de la sofer?va incerca ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis anulat + noua cadegorie alexkox35 alexkox35 Am si eu o nelamurire,problema sta in felul urmator : Am fost prins cu circa 3 ani in urma conducand un autovehicul pe drumurile publice cu o alcoolemie peste ... (vezi toată discuția)