avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Radiere autoturism
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Radiere autoturism

Va rog sa ma ajutati cu un sfat in vederea solutionarii problemei mele.
In urma cu 3 ani am vandut un autoturism unui prieten. La vanzarea masinii am incheiat cu el o hartie de mana in prezenta unui martor, el neavand la acea data bani sa transcrie masina pe el . Impozitul pe aceasta masina tot eu il platesc iar de 3 luni il caut pe prietenul meu sa rezolvam problema dar nu dau de el , din auzite cica ar fi prin Germania si ca la randul lui ar fi vandut si el masina altei persoane. Ce pot sa fac in aceasta situatie? Cum as putea sa radiez masina de pe mine de la impozit si de la poilitie?
Va multumesc anticipat pentru sfaturi.
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 16:52, 25 Ianuarie 2010
depinde i-ati dat si cartea CIV ?
Da , i-am dat si talonul si CIV-ul.
...:sorry:...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu radierea masinii forraistefan forraistefan Buna ziua, Am si eu o problema cu radierea unei masini proprietate privata,in decursul anului 2008 am scos masina proprietete privata si inscrisa pe numele ... (vezi toată discuția)
Chitanta de mana cumparare masina bazna bazna buna seara revin cu o problema pusa mai devreme pentru niste lamuriri .va rog sa ma indrumati .impreuna cu o prietena (ea a dat o masina la schimb pe care nu ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism instrainat fara act de vanzare/ cumparare FloAp FloAp Buna ziua, As dori sa radiez un autoturism dar problema este ca l-am instrainat fara a face act de vanzare/cumparare unui prieten, urmand sa facem actele ... (vezi toată discuția)