avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce prevede legea și jurisprundența în cazul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce prevede legea și jurisprundența în cazul retragerii cererii ...

Ce prevede legea și jurisprundența în cazul retragerii cererii de retragere a cererii de chemare în judecată, retragerea și retragerea retragerii fiind solicitate în cadrul aceleiași zile prin două simple e-mailuri, retragere pripită determinată de dol prin presiunea unor hărțuiri morale în vederea retragerii, ambele efectuate înainte de prima înfățișare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:52, 31 Martie 2023
Un articol comentat nu constituie izvor de drept ...
Știi tu mai bine decât judecătorii juriști citați mai sus?

A se vedea și „Drept procesual civil. Partea generală” (pag. 300), de Claudia Roșu și „Renunțarea la judecată, expresie a principiului disponibilității în procesul civil” de jud. Ioana-Anamaria FILOTE-IOVU:

Suntem de acord cu cele reținute în literatura de specialitate, respectiv că voința reclamantul de a se desista trebuie să fie neîndoielnică și lipsită de vicii și nici nu trebuie să ascundă o cauză ilicită sau imorală, instanța având obligația de a verifica renunțarea... ([ link extern ] >

Ultima modificare: Vineri, 31 Martie 2023
Exiguus, utilizator
Obs.

Copy-paste poate face oricine ... exprimarea " sti tu mai .." o puteti folosi pe alt Forum nu aici ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntarea la o actiune litigioasa mioara2012 mioara2012 Buna ziua. Sunt reclamanta intr-o actiune civila si vreau sa renunt. Trebuie sa motivez de ce vreau sa retrag actiunea respectiva? (vezi toată discuția)
Temeiul de drept - retragerea unei cereri de stramutare eusaisapte eusaisapte 1. am formulat o contestatie si cerere de stramutare simultan 2. mi-am atins interesele legitime prin hotararea data asupra contestatiei prin care a fost ... (vezi toată discuția)
Doresc sa intreb daca pot face o intelegere(impacare) cu partea ... Alexandru8543 Alexandru8543 Doresc sa intreb daca pot face o intelegere(impacare) cu partea care m-a dat in judecata fara plata altor despagubiri? Procesul nu a ajuns pe rol insa cel care ... (vezi toată discuția)