avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara,am o întrebare,daca,am primit la serviciu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara,am o întrebare,daca,am primit la serviciu o decizie ...

Bună seara,am o întrebare,daca,am primit la serviciu o decizie provizorie(până la scoaterea postului la concurs),împotriva voinței mele o funcție de răspundere pe langa postul meu cu norma întreagă ,fara a avea nicio pregătire în domeniu si fara sa am nicio mărire de salariu ,am vreo șansă să o contest ?Menționez că am avut nenumărate cereri și înainte de a primi postul și după de suspendare din funcție și totuși n am primit niciun răspuns.Mentionez că decizia are deja 5luni,iar postul a fost scos de 2ori la concurs ,dar nu s-a prezentat nimeni.Multumesc
Ultima modificare: Joi, 30 Martie 2023
victor1929, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:26, 31 Martie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuia sa o contestati in termen de 45 de zile de la comunicare.
"fara a avea nicio pregătire în domeniu", va doriti acel post: "am avut nenumărate cereri și înainte de a primi postul".
Dar cand vi l-au dat, nu-l doriti.
De ce nu va prezentati la concurs?


Cornel Vasile a scris:

Trebuia sa o contestati in termen de 45 de zile de la comunicare.

Asta știu,scrie și în decizie,întrebarea era ce pot face să scap de acest post pe care nu l pot onora din n motive,cel mai grav este că nu am pregătirea profesională,cum pot face să demisionez din această funcție?Am fost păcălită ,am cerere depusă înainte de a primi decizia și nu am niciun răspuns.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca va depuneti demisia, raportul de munca va inceta.... mai depuneti o cerere de schimbarea functiei.
Ultima modificare: Vineri, 31 Martie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer Barbu Eduard Barbu Eduard Sunt asistent medical şi am cerut în ba L153 art.32 transferul pe un post de asis. medical al altui spital. Mi s-a refuzat transferul, deoarece a fost ... (vezi toată discuția)
Abuz angajator IONEL TUDOR IONEL TUDOR OCUP POSTUL DE SEF SERVICIU PSI DIN ANUL 1992. POSTUL RESPECTIV A FOST SCOS LA CONCURS,IN URMA CARUIA AM OCUPAT ACEST POST. REDUCAND NUMARUL DE POMPIERI ... (vezi toată discuția)
Contestare concurs pentru ocuparea unei functii publice Oana_1987 Oana_1987 De curand am participat la un concurs pentru ocuparea unei functii publice si ulterior am aflat ca persoana care a castigat concursul nu indeplinea conditiile ... (vezi toată discuția)