Bună seara,am o întrebare,daca,am primit la serviciu o decizie provizorie(până la scoaterea postului la concurs),împotriva voinței mele o funcție de răspundere pe langa postul meu cu norma întreagă ,fara a avea nicio pregătire în domeniu si fara sa am nicio mărire de salariu ,am vreo șansă să o contest ?Menționez că am avut nenumărate cereri și înainte de a primi postul și după de suspendare din funcție și totuși n am primit niciun răspuns.Mentionez că decizia are deja 5luni,iar postul a fost scos de 2ori la concurs ,dar nu s-a prezentat nimeni.Multumesc
"fara a avea nicio pregătire în domeniu", va doriti acel post: "am avut nenumărate cereri și înainte de a primi postul".
Dar cand vi l-au dat, nu-l doriti.
De ce nu va prezentati la concurs?
Trebuia sa o contestati in termen de 45 de zile de la comunicare.
Asta știu,scrie și în decizie,întrebarea era ce pot face să scap de acest post pe care nu l pot onora din n motive,cel mai grav este că nu am pregătirea profesională,cum pot face să demisionez din această funcție?Am fost păcălită ,am cerere depusă înainte de a primi decizia și nu am niciun răspuns.
Transfer
Barbu Eduard
Sunt asistent medical şi am cerut în ba L153 art.32 transferul pe un post de asis. medical al altui spital. Mi s-a refuzat transferul, deoarece a fost ... (vezi toată discuția)
Abuz angajator
IONEL TUDOR
OCUP POSTUL DE SEF SERVICIU PSI DIN ANUL 1992. POSTUL RESPECTIV A FOST SCOS LA CONCURS,IN URMA CARUIA AM OCUPAT ACEST POST.
REDUCAND NUMARUL DE POMPIERI ... (vezi toată discuția)