avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salar compensatoriu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salar compensatoriu

un srl poate face restructurari de posturi (art 65 al1)fara a plati minim un salar compensatoriu?motivul a fost ca nu mai are bani sa ii tina la serviciu pe toti chiar daca a dat doar 4 in somaj poate refuza dreptul lor la minim un salar compensatoriu?multumesc
Cel mai recent răspuns: C.Geta , utilizator 18:49, 25 Ianuarie 2010
În cazul în care la nivel de angajator, grup de angajatori sau ramură nu există contract colectiv de muncă, se aplică contractul colectiv de muncă încheiat la nivel superior.
adica mai concret ce ii paote spune sotul meu?pentru ca mai sunt doar 4 zile pana cand se termina perioada de preaviz?va rog ajutati-ne..multumim
Ca angajatorul este obligat sa plateasca acel salariu compensatoriu in baza art.78 alin.1 CCMN coroborat cu art.247 C.mun.
multumim..daca refuza si ii dam in judecata cam cat dureaza toata tevartura?
Depinde de volumul de lucru al instantei ... :)

Alte discuții în legătură

Concediere pe motiv de restructurare deceballus deceballus in cazul in care o societate concediaza angajati si invoca ca motiv restructurarea posturilor angajatii care sunt concediati primesc salarii compensatorii? (vezi toată discuția)
Salariul compensator. Rudolf999 Rudolf999 Salut. Noul Contract colectiv de munca de cind este in vigoare ??? si daca este mentionat in contractul colectiv de munca [b]Salariul compensator[/b]. Ma ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii maiasha maiasha Buna ziua, La salariile compensatorii, intra si contractul de mandat? Deoarece eu am salariul impartit in contract de munca si contract de mandat.. Multumesc! (vezi toată discuția)